Hvorfor bli medlem

SEND NETTOGLETT START TIL 2266 FOR GRATIS* PRØVEUKE!

*Ingen binding, men løpende abo. Pris pr mnd er kr 140. Kan stoppes når som helst ved å sende stopp til 2266. Les vilkår.

Vilkår

Takk for din interesse for Nettoglett. Her følger informasjon om våre vilkår. Vi håper du velger et medlemskap hos oss og ønsker deg hjertelig velkommen.

VILKÅR:

NETTOGLETT.NO motiverer og gir nyttig tips og råd om hvordan man kan gå ned i vekt. Vi påpeker at NETTOGLETT.NO ikke kan gi noen garantier for vektreduksjon. Du er som medlem selv ansvarlig for å lytte til din egen kropp og helse i forbindelse med slanking og omlegging av kosthold. NETTOGLETT.NO tilbyr informasjon og motivasjon som kan brukes som et av helst flere verktøy om man ønsker å gå nett i vekt og leve et sunnere liv.

Du må være over 18 år for å bli medlem i NETTOGLETT.NO. Prisen er kr 0 for prøvemedlemskapet som varer i 7 dager. Etter prøveperioden er utløpt, går du automatisk over på et ordinært abonnement. Prisen på medlemskapet er kr 140 pr mnd ( belastes 1 gang pr mnd)

Medlemskapet løper automatisk videre inntil vi mottar oppsigelse. Om du ønsker å stoppe ditt medlemskap, gjør du dette enkelt ved å sende NETTOGLETT STOPP til 2266. Medlemskapet/Abonnement vil bli belastet på din telefonregning. Du kan når som helst si opp ditt abonnement. Vi har ingen bindingstid.

Du har 14 dagers angrefrist på din bestilling av medlemskap. I det du har benyttet deg av tjenester på våre nettsider bortfaller denne rettigheten. Ditt medlemskap er personlig og kan ikke benyttes/overdras til andre. Kontakt oss på post@nettoglett.no dersom du ikke ønsker å ta i bruk ditt medlemskap.

Nettoglett.no/Laursen AS kan kontaktes pr e-post: post@nettoglett.no eller pr brev til : Peter Møllers Vei 35, 0585 Oslo